Per a Particualrs

Plans de Previsió Assegurats

Els Plans de Previsió Assegurats de Mapfre estan destinats a complementar els ingressos un cop els assegurats arriben a la jubilació. Són assegurances de vida amb l'objectiu de constituir un capital de forma segura, orientats i recomanats a persones conservadores o que es trobin prop de l'edat de jubilació.

Llegeix més

Plans de Pensions

Els Plans de Pensions de Mapfre permeten a les persones interessades en protegir la seva jubilació, estalviar d'una forma totalment flexible ja que s'ajusten a qualsevol perfil d'estalviador, per tal de proporcionar la major rendibilitat.

Llegeix més

Assegurança per a Embarcacions

Les assegurances per a embarcacions estan destinades a qualsevol embarcació d'esbarjo, qua sigui motor o vela, d'ús particular o de lloguer, amb la finalitat del gaudi de l'esbarjo dels propietaris i usuaris.

Llegeix més

Assegurança per a Animals

Les assegurances per a animals de Mapfre protegeixen als propietaris davant a les pèrdues ocasionades per la defunció dels seus animals per les causes assegurades, així com els costos derivats de l'assistència veterinària en les circumstàncies cobertes. També poden incloure danys materials i personals que els animals puguin causar a terceres persones.

Llegeix més

Assegurança Dental

Les Assegurances Dentals de Mapfre permeten a les persones incloses a la pòlissa accedir als millors especialistes en odontologia i radiologia oral. D'aquesta manera els assegurats poden protegir-se davant qualsevol problema dental.

Llegeix més

Assegurança de Vida

Les assegurances de vida de Mapfre ofereixen als assegurats i a la seva família la protecció més complerta en situacions de defunció, invalidesa o dependència, entre d'altres. D'aquesta manera, és possible accedir a diferents tipus de pòlisses en funció de les previsions i necessitats de cada unitat familiar.

Llegeix més

Assegurança de Viatge

Les assegurances de viatge de Mapfre permeten a les persones que s'hagin de desplaçar per qualsevol motiu estar protegides davant d'incidents relacionats amb la salut, accidents personals, equipatge, retards o cancel·lacions, entre d'altres.

Llegeix més

Assegurança de Salut

Les assegurances de Mapfre Salut ofereixen als assegurats les garanties més complertes per a protegir el seu benestar i el de la seva família. Posem a la seva disposició assegurances d'assistència sanitària, de reemborsament de despeses mèdiques, i d'indemnització o subsidi.

Llegeix més

Assegurança de Protecció de Lloguers

Les assegurances de protecció de lloguers de Mapfre garanteixen als propietaris d'habitatges destinats al lloguer el cobrament de la renda per part de l'inquilí, i inclouen una indemnització pels desperfectes que pogués causar l'arrendatari per actes vandàlics.

Llegeix més

Assegurança de moto

Les assegurances de moto de mapfre ofereixen als conductors de ciclomotors i motocicletes les garanties més complertes depenent de l'amplitud de cobertures que necessiti.

Llegeix més

Assegurança de la llar

Les assegurances de llar de Mapfre permeten als propietaris d'habitatges per a residència habitual, de vacances, de lloguer i inclòs de caravanes protegir els seus immobles. D'aquesta manera, i en funció de les necessitats de la seva família o habitatge, poden optar als diferents tipus de cobertures d'assegurança de llar que oferim.

Llegeix més

Assegurança de Defensa Jurídica

Les assegurances de Defensa Jurídica de Mapfre protegeixen als usuaris davant qualsevol situació que requereixi protecció relacionada amb reclamacions de danys, defensa penal o orientació jurídica.

Llegeix més

Assegurança de Decessos

Les assegurances de decessos de Mapfre ofereixen una solució especialitzada per a resoldre les necessitats materials i ajudar en els aspectes emocionals de la família davant de la defunció d'una persona estimada.

Llegeix més

Assegurança de cotxe

T'oferim una gran varietat d'assegurances de cotxe, on pots escollir depenent de les teves necessitats. Podràs contractar des d'una cobertura bàsica, fins a paquets amb les garanties més complertes.

Llegeix més

Assegurança de Comunitats de Propietaris

Les assegurances de Comunitats de Propietaris de Mapfre ofereixen als clients la protecció necessària per a fer front aquelles situacions que requereixen serveis urgents, tant si es tracta d'una comunitat de veïns com per a protegir als propietaris d'edificis de vivendes que no estiguin constituïts com a tal.

Llegeix més

Assegurança de Caça i Pesca

Les assegurances de caça i pesca de Mapfre protegeixen a caçadors i pescadors durant la pràctica d'aquestes activitats. L'assegurança és obligatòria per a caçadors en tot el territori nacional, i pels pescadors és obligatòria en determinades regions, entre les quals es troba Catalunya.

Llegeix més

Assegurança de Bicicleta

Les assegurances per a bicicletes protegeixen tant al ciclista com a la seva bici per a que l'assegurat pugui gaudir del camí sense preocupar-se pels possibles incidents que li puguin sorgir durant el trajecte.

Llegeix més

Assegurança d'Accidents

Les assegurances d'accidents de Mapfre protegeixen als usuaris i als membres de la seva família davant situacions d'invalidesa o incapacitat per accdidents de qualsevol tipus que tinguin lloc durant la seva activitat professional o ne la vida privada.

Llegeix més

RECOMANACIONS:

Plans de Pensions

A Mapfre hem desenvolupat una àmplia gamma de solucions per cobrir les necessitats de les empreses, entre elles hi ha la previsió per a la jubilació en forma de Plans...

Read more

Empreses, Autònoms i Societats

Per tal que el tracte entre els assessors i els clients sigui proper i eficaç, disposem de múltiples sistemes de comunicació online, sense fer desaparèixer del tot, sempre que sigui...

Read more

iGestions Serveis Administratius i Màrqueting Digital

iGestions és una empresa que integra els serveis administratius i el màrqueting digital, al servei de negocis i despatxos professionals. Som pioners en el nostre sector, ens dediquem a agilitzar, facilitar i...

Read more

Assegurança de la llar

Les assegurances de llar de Mapfre permeten als propietaris d'habitatges per a residència habitual, de vacances, de lloguer i inclòs de caravanes protegir els seus immobles. D'aquesta manera, i en...

Read more

Administració i Gestió de Comunitats de Propietaris

Administrem la seva comunitat de propietaris des de les més petites incidències fins a totes aquelles més complexes de solucionar, passant per tota la gestió diària habitual. El/la president/a i resta...

Read more

Mosesell Creació i Gestió de Pàgines Web

Gràcies als serveis de Mosesell el seu negoci s'actualitzarà al segle XXI, ja que avui en dia és gairebé imprescindible aparèixer a la xarxa per no perdre quota de mercat...

Read more

Segueixi eGestions a Facebookfacebook page egestionsSegueixi eGestions a TwitterSegueixi eGestions a LinkedinSegueixi eGestions a GooglePlus