Assegurança de Viatge

Les assegurances de viatge de Mapfre permeten a les persones que s'hagin de desplaçar per qualsevol motiu estar protegides davant d'incidents relacionats amb la salut, accidents personals, equipatge, retards o cancel·lacions, entre d'altres.

Assegurança de Viatge Temporal

És una assegurança de viatge a mida, destinat tant a particulars com a grups. Ofereix la possibilitat d'ampliar i contractar cobertures addicionals, en funció de les necessitats dels usuaris. Inclou desplaçaments de negocis, congressos, viatges d'oci, o estances a qualsevol part del món.

Assegurança de Cancel·lació de Viatges

És l'assegurança de viatges que ofereix a l'usuari el reemborsament de les despeses de l'assegurat per l'anulació d'un viatge contractat.

Assegurança d'Estudis - Erasmus

És una assegurança de viatges flexible adaptat a viatges d'estudis, viatges d'idiomes, viatges d'estiu a l'estranger, o viatges de formació entre d'altres, tant a títol personal com per a grups.

Assegurança d'Excursió

L'assegurança d'excursió està dissenyada per a excursions, campaments, jornades culturals i formatives per a nens, grups de joves i membres d'associacions que es desplacin per Europa.

Assegurança d'Esquí i Snow

És l'assegurança més complerta per a la pràctica d'esquí i snowboard de forma recreativa o amateur en estacions d'arreu del món.

Assegurança de Caça i Safari

És l'assegurança que permet organitzar viatges de caça amb tota la tranquil·litat o gaudir de safaris amb les millors garanties.

Assegurança de Golf

És la pòlissa que permet a l'assegurat organitzar viatges amb la finalitat de la pràctica d'aquest esport amb les màximes cobertures.

Assegurança d'Aventura

És l'assegurança de viatge més complerta per a practicar qualsevol esport d'aventura que es practiqui a qualsevol indret del món.

eGestions - Un Nou Concepte de Gestió Empresarial

Gestió LaboralEmpreses, Autònoms i SocietatsEmprenedors

iGestions - Gestió Administrativa i Màrqueting Digital per a Negocis

iGestions Serveis AdministratiusiGestions Màrqueting DigitalPreu dels Serveis iGestions

iGestions - Gestió Administrativa i Màrqueting Digital per a Despatxos Professionals

iGestions Serveis AdministratiusiGestions Màrqueting DigitalPreu dels Serveis iGestions

Degesta - Administració i Gestió de Comunitats de Propietaris

Administració i Gestió de Comunitats de PropietarisServeis de GestióHonoraris

Consultoria Economista

Mosesell - Creació i Gestió de Pàgines Web

Mosesell Creació i Gestió de Pàgines Web

Assegurances Mapfre

Assegurança de la llar
×