Assegurança de la llar

Les assegurances de llar de Mapfre permeten als propietaris d'habitatges per a residència habitual, de vacances, de lloguer i inclòs de caravanes protegir els seus immobles. D'aquesta manera, i en funció de les necessitats de la seva família o habitatge, poden optar als diferents tipus de cobertures d'assegurança de llar que oferim.

Tu Escolleixes

L'assegurança modular de llar de Mapfre que permet escollir les cobertures que vulguis i dissenyar a la teva mesura la teva assegurança de llar, oferint les millors cobertures per a protegir el teu habitatge de robatoris, incendis, danys o responsabilitat civil, entre d'altres, al preu més competitiu.

Familiar

Assegurança que contempla les prestacions més importants com la responsabilitat civil, incendi, danys per aigua, trencaments de vidres, robatori a l'habitatge, danys estètics, assistència a la llar, assistència en viatge, joies i defensa jurídica. També inclou garanties complementàries d'alt valor com els danys d'origen elèctric, pèrdua d'aliments refrigerats, substitució de pany per robatori, furt o pèrdua de claus, robatori o furt a l'exterior de l'habitatge i trencament de la vitroceràmica.

Total

L'assegurança a Tot Risc més complerta. A més a més de totes les cobertures i prestacions de la Familiar, inclou la cobertura de Tot Risc Accidental amb la qual es cobreix qualsevol dany que accidentalment es produeixi en els béns assegurats.

Platí

El producte més complert del mercat. Una assegurança orientada a aquelles persones que busquen el major nivell de cobertura per al seu habitatge i els seus béns. Millora els límits i capitals de la Total.

eGestions - Un Nou Concepte de Gestió Empresarial

Gestió LaboralEmpreses, Autònoms i SocietatsEmprenedors

iGestions - Gestió Administrativa i Màrqueting Digital per a Negocis

iGestions Serveis AdministratiusiGestions Màrqueting DigitalPreu dels Serveis iGestions

iGestions - Gestió Administrativa i Màrqueting Digital per a Despatxos Professionals

iGestions Serveis AdministratiusiGestions Màrqueting DigitalPreu dels Serveis iGestions

Degesta - Administració i Gestió de Comunitats de Propietaris

Administració i Gestió de Comunitats de PropietarisServeis de GestióHonoraris

Consultoria Economista

Mosesell - Creació i Gestió de Pàgines Web

Mosesell Creació i Gestió de Pàgines Web

Assegurances Mapfre

Assegurança de la llar
×