Plans de Pensions

Els Plans de Pensions de Mapfre permeten a les persones interessades en protegir la seva jubilació, estalviar d'una forma totalment flexible ja que s'ajusten a qualsevol perfil d'estalviador, per tal de proporcionar la major rendibilitat.

Pla de Pensions Mapfre Renda

fons que inverteix el 100% en renda fixa, tant pública com privada, mitjançant actius de països de la Unió Monetària Europea i de la OCDE i de valors en euros emesos per societats d'elevada solvència, on predominen els actius a curt-mitjà termini. Es recomana a persones conservadores que busquen principalment seguretat per als seus estalvis.

Pla de Pensions Mapfre Renda Llarg

Inverteix en renda fixa, principalment en actius de deute públic de  països de la Unió Monetària Europea i de la OCDE, i en títols de deute privat emesos per empreses d'elevada solvència. Està enfocat a un tipus d'estalviador moderat, la gestió s'orienta a mig-llarg termini, buscant oferir una inversió d'elevada rendibilitat.

Pla de Pensions Mapfre Mixte

Fons de renda fixa mixta. Diversifica en mercats espanyols i estrangers, sense superar el 30% de la inversió en renda variable. L'horitzó temporal és el mig-llarg termini. Recomanat a persones a les que quedi bastant temps per a la seva jubilació assumint un cert risc a canvi d'obtenir rendibilitat a llarg termini.

Pla de Pensions Mapfre Creixement

Fons de renda variable mixta. Inverteix un 70% en renda variable, i la resta a renda fixa. Dirigit fonamentalment a persones joves a qui no importir assumir risc a mig-llarg termini.

Pla de Pensions Mapfre Jubilació Activa

Fons de Pensions amb vocació inversora global. Inverteix entre un 50% i un 100% en renda fixa internacional composta per deute públic i corporatiu tant de països desenvolupats com emergents, i com a màxim un 50% en renda variable global basada en les oportunitats que sorgeixin a diferents països i sectors. Es dirigeix a persones que desitgin constituir un estalvi destinat a la jubilació amb un perfil d'inversió moderat i que busqui rendibilitat, estabilitat, i consistència a llarg termini.

Pla de Pensions Mapfre Amèrica

Fons de renda variable. Inverteix en accions cotitzades dels Estats Units d'Amèrica. Està enfocat a mig-llarg termini. Es recomana especialment a persones joves a qui quedi molt temps fins a la jubilació i que desitgin arriscar per tal d'obtenir una excel·lent rendibilitat mitjançant la Borsa nord-americana.

Pla de Pensions Mapfe Europa

Fons de renda variable. Inverteix en mercats europeus amb un horitzó temporal a mig-llarg termini. Té un elevat risc pel que es recomana a persones joves que prefereixen una major diversificació al tractar-se de valors de diferents països.

 

Consulti aquí el nostre catàleg de Plans de Pensions i de Previsió Assegurats amb informació de la rendibilitat actualitzada.

RECOMANACIONS:

Administració i Gestió de Comunitats de Propietaris

Administrem la seva comunitat de propietaris des de les més petites incidències fins a totes aquelles més complexes de solucionar, passant per tota la gestió diària habitual. El/la president/a i resta...

Read more

Plans de Pensions

A Mapfre hem desenvolupat una àmplia gamma de solucions per cobrir les necessitats de les empreses, entre elles hi ha la previsió per a la jubilació en forma de Plans...

Read more

Assegurança de la llar

Les assegurances de llar de Mapfre permeten als propietaris d'habitatges per a residència habitual, de vacances, de lloguer i inclòs de caravanes protegir els seus immobles. D'aquesta manera, i en...

Read more

iGestions Serveis Administratius i Màrqueting Digital

iGestions és una empresa que integra els serveis administratius i el màrqueting digital, al servei de negocis i despatxos professionals. Som pioners en el nostre sector, ens dediquem a agilitzar, facilitar i...

Read more

Mosesell Creació i Gestió de Pàgines Web

Gràcies als serveis de Mosesell el seu negoci s'actualitzarà al segle XXI, ja que avui en dia és gairebé imprescindible aparèixer a la xarxa per no perdre quota de mercat...

Read more

Empreses, Autònoms i Societats

Per tal que el tracte entre els assessors i els clients sigui proper i eficaç, disposem de múltiples sistemes de comunicació online, sense fer desaparèixer del tot, sempre que sigui...

Read more